Instagram : @artotes.co

Sahabat Blogger : Eza Boom BoomBlogger EBB merupakan sahabat blogger pertama yang Kekja akan review. Sepertinya Kekja baru sahaja kenal Blogger EBB melalui Segmen yang Kekja anjurkan ni. Salam perkenalan Blogger EBB! Alhamdulillah bertambah kenalan blogger tahun ni. hehehe..

" Attitude is a choice. Happiness is a choice. Kindness is a choice. Giving is a choice. Respect is a choice. Whatever choice you make makes you. Choose wisely.."

itulah kata-kata yang terpahat di bio blog Kak EBB. saya panggil Kak EBB boleh? hehe.  Kekja suka akan kata-kata tersebut, memang betul hidup adalah pilihan. Maka pilihlah yang baik-baik walau dunia tidak menyebelahimu. okayy selain itu, blog beliau juga berkongsi tentang gaya hidup, motivasi dan pelbagai jenis tips seperti tips blogging dan tips tanaman. Nanti korang boleh jemput singgah, baca-baca penulisan beliau.

Siapa Blogger Eza Boom Boom? 

Kak EBB merupakan rakyat marhaen Utara Bumi Kenyalang, Sarawak. Kak EBB baru sahaja lagi berblog sekitar November 2020. Tapi Kekja sangat kagum kerana blog beliau sudah mempunyai 41k viewers. Semoga terus maju dalam dunia blogging! 

And one more thingg!! Kak EBB merupakan salah seorang penulis buku wanita Sarawak yang bakal menghasilkan sebuah buku pada tahun ini! Buku apa tu yaaa Kak EBB? Nanti share-share lah di blog. hehehe

nampaknya Kak EBB agak jarang update blog bulan ini, sama lah macam saya. hehehe
3 Comments

Komen anda amat saya hargai!

  1. Blogger Eza Boom Boom adalah merupakan salah sorang pemenang top commentator dalam jurnal akak.. Tue la, tak sabar nak tau tajuk buku yang bakal keluar tak lama lagi.. sama-sama kita tunggu..

    ReplyDelete
  2. wahhh hebat nya kak ebb!
    tak perasan pernah follow ke tak lagi.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form