Instagram : @artotes.co

Pengumuman Pemenang Giveaway #2Ar-Ra`d:11 -... Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri.

12 tahun berblog, sama seperti 14 tahun taekwondo, 7 tahun bersama hobiku ARTOTES dan masih.

masa berlalu, alhamdulillah ilmu ditimba, pengalaman bertambah dan kenalan meluas. Terima kasih kepada semua bloggers  yang masih sudi support Kekja dan yang baru sampai di sini. Salam perkenalan!

 Sebenarnya Kekja sedang mencari inspirasi, untuk meneruskan langkah yang masih berbaki. Kekja pun taktahu nak start dari mana. Di sini ke? Di  sana ke? Keliru, celaru. Tapi takpe, Kekja belajar dan dengan perkongsian satu ayat dari sahabat bloggers. Membuka sedikit demi sedikit ruang untuk Kekja terus mengorak langkah. Terima kasih hadir dalam hidup Kekja (asbab giveaway ini) hehe..

/

Kini tiba masa pengumuman pemenang!

Pemenang pertama : Blogger Syafiqa Hatta
Pemenang kedua : Blogger Kakmim
Pemenang ketiga : Blogger Nasuha

Alhamdulillah dan tahniah diucapkan! para pemenang di jemput tuntut hadiah selaju mungkin hehe, whatsapp Kekja (011-19945954) 
.
kepada yang belum menang takpe, semoga setiap perkongsian mendatangkan manfaat kepada setiap yang membacanya. In shaa Allah!
.
see you next post!


6 Comments

Komen anda amat saya hargai!

 1. Alhamdulillah terima kasih dan tahniah pada semua!

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah thank you so much Kekja 😍 Tak sangka menang ni.

  ReplyDelete
 3. Alhamdulillah.. terima kasih Kekja.. tahniah jugak kpd semua pemenang.. x sangka pulak dpt top 3 ni.. semoga Kekja bersemangat utk aktif di blogsphere ni ya

  ReplyDelete
 4. wah..congrats to all winners!!

  ReplyDelete
 5. Tahniah kpd semua pemenang! Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan dunia akhirat.. aamiin

  ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form