Instagram : @artotes.co

5 Sahabat Blogger sebagai Bloglist by Faezah Mdnor

Salam raya keempat! penat Kekja fikir tajuk entri ni. Hahaha maaflah kalau bunyi macam pelik. Maklumlah pertama kali buat segmen ni. heheheh.. btw! Kekja dah blogwalk dan follow blog setiap peserta. Kini tiba masa untuk umumkan 5 Sahabat Blogger yang dipilih untuk berada di Bloglist Kekja \o/


Kita straight to the point jelah ya. Hehe. Berikut adalah senarai 5 Sahabat Blogger :


1. https://www.ezaboomboom.com/

2. https://www.shikinrazali.com/

3. https://thejagungspirasi.blogspot.com/

4. https://www.alienoren.com/

5. https://duduksejenakk.blogspot.com/


Tahniah diucapkan!



Tidak dinafikan, Kekja juga sebenarnya baru sahaja lagi nak naik semula dalam dunia blogging. Selama ni Kekja selalunya buka blog untuk update sahaja, tak sempat nak blogwalk.  Kekja bersyukur, dengan mengadakan segmen ini, Kekja dapat follow dan kenal lebih ramai blogger. Jadi, ada baiknya Kekja kenalkan beberapa blog yang sedang start-up dan juga blogger yang seusia Kekja. Kekja juga selitkan blogger otai sebagai panduan.Terima kasih sudi join! semoga lepasni kita terus support kenalan blogger dalam konten yang ditulis. 

.

Sepertimana yang Kekja janjikan, Kekja akan review 5 blog tersebut!

.

Stay tuned!

9 Comments

Komen anda amat saya hargai!

  1. Alhamdulillah ada rezeki Eza. 2 weeks tak update tu ya Allah. Terima kasih tau sudi letak blog Eza dalam bloglist.

    Happy sangat!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki terpilih. Moga maju jaya kekja dalam blogging :D

    ReplyDelete
  3. Alhandulillah terima kasih kekjaaa! Tahniah buat semua yang sertai dan menang😊

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang tersenarai!

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh kepada 5 orang yang tersenarai! :)

    ReplyDelete
  6. alamak myra tak sempat nak ikut! follower baru sini #216. jemput blogwalking to my space!

    Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, terima kasih Kekja kerana list nie.. hihihi tak sangka menang..

    ReplyDelete
  8. Dari 5 list di atas, cuma kak shikin Razali yg saya pernah BW ke blognya. 4 lainnya, saya akan visit segera 😍. Suka kalau ada teman blogger buat segment seperti ini. Saya pun jadi dapat list blog baru yg bisa saya baca πŸ‘

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form