Instagram : @artotes.co

SEGMEN BLOGLIST TAMAT

 Alhamdulillah tamat sudah segmen ini! Terima kasih diucapkan kepada 20 orang sahabat blogger yang join! (boleh rujuk di SENARAI PESERTA SEGMEN ) In shaa Allah dalam masa terdekat, Kekja akan go through setiap link penyertaan! Pengumuman 5 sahabat blogger yang terpilih sebagai bloglist Kekja akan diumumkan dalam masa terdekat. In shaa Allah.


Salam perkenalan dari saya, Faezah Mdnor atau nama pena Kekja. Tahun 2021 merupakan tahun ke 10 Kekja berblog. Pelbagai episod kehidupan , tips dan resepi yang Kekja dah coretkan ke dalam blog ini. Pengalaman sebagai blogger, dapat sponsor travel, masuk Harian Metro hasil perkongsian di blog, dan collabrate dengan beberapa company. Hadza min fadhli rabbi. Kekja jarang blogwalk, selalunya datang ke blog untuk berkongsi sahaja dan komitmen. Kekja kenal beberapa orang blogger dan bersyukur tahun ni dapat kenal lebih ramai kenalan blogger yang baru. Alhamdulillah hikmah pandemik, Kekja banyak masa dengan laptop. Boleh dikatakan laptop ni nyawa, untuk kelas online dan blog. Most of the time memang depan laptop je. Sangat sempat dan masa yang sesuai untuk blogwalking hehe.  

Terima kasih sekali lagi sudi join segmen Kekja! dan semoga ramadhan kali ini berakhir dengan perkara-perkara yang baik. In shaa Allah.
.
See yah next post!


Post a Comment

Komen anda amat saya hargai!

Previous Post Next Post

Contact Form